Ale-Makasiinit ovat nyt Tokmanni-myymälöitä – Tervetuloa huippuedullisille ostoksille!

Ale-Makasiini Matti Riikonen Oy:n liiketoiminta on siirtynyt Suomen suurimman halpakauppaketju Tokmannin haltuun ja Ale-Makasiineina tunnetuksi tulleet myymälät Saarijärvellä, Laukaassa, Pihtiputaalla, Viitasaarella, Äänekoskella, Pielavedellä, Suolahdella ja Kangasniemellä palvelevat nykyisin Tokmanni-ketjunimellä. Siilinjärvellä Ale-Makasiini on suljettu, ja paikkakunnalla asiakkaita palvelee entuudestaan tuttu Tokmanni-myymälä.

Tokmanneissa asiakkaille tarjotaan myymälän kokoluokasta riippuen monipuolinen valikoima esimerkiksi kauneuteen, terveyteen ja hyvinvointiin sekä kodin sisustukseen, siivoukseen ja kunnostukseen liittyviä tuotteita. Suurimmissa myymälöissä on myynnissä runsaasti myös vaatteita ja asusteita, kuivaelintarvikkeita, kodin käyttötavaroita, piha- ja puutarhatuotteita sekä kodintekniikan, viihteen ja vapaa-ajan tuotteita. Entisistä Ale-Makasiineista kompaktein valikoima on tarjolla Pielavedellä ja Pihtiputaalla, laajin Äänekoskella. Äänekoskella myydään myös tuore-elintarvikkeita. Kaikista myymälöistä löytyy Tokmannin verkkokaupan noutopiste.

Jatkossa löydät myymälöiden yhteystiedot, ajankohtaiset tarjoukset ja paljon muuta Tokmannin verkkosivuilta osoitteesta www.tokmanni.fi.

Askarruttaako sinua jokin myymälöihin, Tokmanniin tai Ale-Makasiiniin liittyvä asia?

Voit myös ottaa yhteyttä Tokmanniin asiakaspalveluun palautuslomakkeella, sähköpostilla tai puhelimitse.

Asiakaspalvelun tarkat yhteystiedot löydät osoitteesta www.tokmanni.fi/asiakaspalvelu.

Tokmanni Oy
Hallinto- ja logistiikkakeskus
Isolammintie 1
FIN-04600 MÄNTSÄLÄ
SUOMI/FINLAND
puh. +358-300-472 220 (keskus). Puhelun hinta 0300-alkuiseen numeroon on 0,26 €/min + pvm/mpm. Ulkomailta soitettaessa ulkomaanpuhelumaksu.
Y-tunnus 1928426-9
www.tokmanni.fi